www.ccsoftcn.com Forum Index
Log in Register FAQ Memberlist Search www.ccsoftcn.com Forum Index

OEMin's BUG

 
Post new topic   Reply to topic    www.ccsoftcn.com Forum Index » Bug Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kevin
Guest





PostPosted: Fri Feb 24, 2006 2:29 am    Post subject: OEMin's BUG Reply with quote

If you don't want to set a hotkey, the OEmin will give you an information: N/A, But after next startup, the hotkeys are set to the default value again.
Please fix IT!
Thanks


Back to top
Web Master
Site Admin


Joined: 16 Feb 2006
Posts: 19

PostPosted: Fri Feb 24, 2006 4:41 am    Post subject: Re: OEMin's BUG Reply with quote

Kevin wrote:
If you don't want to set a hotkey, the OEmin will give you an information: N/A, But after next startup, the hotkeys are set to the default value again.
Please fix IT!
Thanks


Hello, Kevin

Thanks for your feedback. We have fixed it. Please download the latest below
http://www.ccsoftcn.com/oem/oemsetup.exe

Regards,
David


Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.ccsoftcn.com Forum Index » Bug Reports All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database